16.Лещишина Олена Валеріївна, Начальник відділу організаційного та кадрового забезпечення виконавчого апарату Хмельницької обласної ради. Хмельницька районна територіальна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Хмельницької районної ради. Багатьом заважає реклама, але це необхідне зло на будь-якому безкоштовному сервісі. Без реклами безкоштовні сайти не матимуть ніякого прибутку, тож ніхто не стане витрачати гроші і час для того, щоб створити контент і підтримувати сайт в робочому стані.

теофіпольська районна рада

Протягом двох тижнів журналісти «Народного контролю» пробували зв’язатись чи з Вадимом Лейві, чи з його заступниками. В офісі компанії нам сказали, що всі у відпустках. Врешті нам пощастило, і сам Вадим Леонідович у телефонній в этом ресурсе розмові пообіцяв з нами зустрітись та прокоментувати усе. З того часу зв’язок з теофіпольським бізнесменом зник. Сам же Вадим Лейві також намагався потрапити до Хмельницької обласної ради під прапорами партії «Відродження».

Інформація Про Замовників

За мужність і героїзм проявлені при захисті Батьківщини від німецько-фашистських загарбників, активну громадську діяльність по соціальному захисту ветеранів війни та праці та з нагоди Дня Перемоги Кавалеру П.В., за дорученням голови районної ради Петра Дзяворука, вручена Грамота Шепетівської районної ради і цінний подарунок. Участь у заході також взяли депутати Хмельницької обласної ради Врам Мовсісян, Тетяна Василик, Микола Дячук, голова районної ради Петро Дзяворук, голова райдержадміністрації Юрій Басюк. 21 травня 2020 року з офіційним візитом на Хмельниччині перебуває Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

  • Це свято встановлено з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні.
  • Проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів міста Шепетівка та Шепетівського району щодо стану попередження та протидії злочинності.
  • Сьогодні, 9 квітня, Шепетівській громаді офіційно представили новопризначеного голову районної державної адміністрації Юрія Басюка.
  • Враховуючи зазначене, суд задовольнив заяву жінки, і замінив сторону виконавчого провадження – стягувача на його правонаступника.

Тому, якщо утримання, яке надається дитині її батьками, позбавленими батьківських прав, є належним, на бабу, діда не може бути покладений обов’язок щодо утримання своїх онуків до досягнення останніми повноліття. Питання “Про безоплатне прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селища Шепетівського району Хмельницької області Корчицької амбулаторії загальної практики-сімейної медицини” знято з порядку денного сесії районної ради з винесенням його на наступну сесію районної ради. Вищезазначені питання члени президії рекомендували внести на розгляд пленарного засідання позачергової сесії районної ради. Головний лікар КП “КНП Шепетівський центр ПМСД”, депутат районної ради Андрій Нечипорук проінформував по питанню “Про надання дозволу (згоди) на списання з балансу комунального підприємства “Комунальне некомерційне підприємство Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги” Шепетівської районної ради Хмельницької області автомобіля”. На засіданні президії розглянуті питання, які внесені на розгляд пленарного засідання п’ятдесят другої (позачергової) сесії районної ради. 24 червня, перед початком пленарного засідання 52-ї сесії районної ради, відбулось засідання президії районної ради, яке провів голова ради Петро Дзяворук.