Nadam se da je vaš trening bio zabavan, a ja ću nazvati kad odlazim!

Dakle, zobene pahuljice.

Za 2 porcije:

2/3 šalice zobi, 2% mlijeka, sol za vodu, pljusak vanilije, tbsp flax1 banana

preljevi:

Kokosov kombiniranje mog granolabarney maslaca

Ukusna proljetna mješavina French Press

Lydia se sprema za kretanje i Mystery Friend je na putu !!! Danas će se popodne provesti nadoknađujući život i odlazeći na tržište farmera s Mattom.

Do tada!

Više postova iz Kath:

Kakvo divno ugodno iznenađenje – to je 61* Vani !!! Imali smo tako blagu zimu. Jedva pola inča snijega do sada. Vikend izgleda izvrsno. Vrijeme planinarenja! Zapravo trenutno imam otvoren prozor iznad svog stola i ne mogu vam reći koliko uživam u svježem zraku. Zapravo sam se počeo jako umoriti od mirisa naše kuće – moramo disati na zemlju zbog mentalnog zdravlja!

Danas sam se opet odlučio za zobenu kašu i zato što je štednjak i dalje bio na mom šalteru [Taj sretni pas!] Opet sam ga napravio kako bih mogao biti ruke.

Danas sam koristio brzu postavku kuhanja, dodao mlijeko i čekao 15 minuta. Bilo je savršeno učinjeno! Radije bih da se donetost podudara s krajem ciklusa kuhanja (tako da bih je mogao programirati), ali budući da kuhanje riže misli da izrađujem suhu rižu umjesto suhog zobi, to nije kriv.

U mješavini:

1/3 šalice trenera Oats1/2 šalice vode1/2 šalice mlijeka1/2 bananapinch solcinnamonblueberries umiješana je na kraju i zatvorio poklopac još 60 sekundi kako bi ih zagrijao maslac od UpAlmond maslaca + Maslac za kolačiće na vrhu

Divno!

Earl Grey jer sam mislio da je vani hladno. Nikad više nisam adamour kupiti Idi tamo bio u krivu!

Evo veze do onog fantastičnog recepta za Smokin ‘Mac koji sam napravio prije nekoliko tjedana!

Imajte prekrasan početak vašeg vikenda !!!!! !!!!!!!!!!!

Više postova iz Kath:

ovo!

Imali smo tako nevjerojatno vrijeme ovo ovo Vikend: svježi i hladniji, ali još uvijek je toplo za aktivnosti na otvorenom!

U četvrtak navečer izašao sam s grupom djevojčica kako bih proslavio rođendan i nisam mogao odoljeti uobičajenom u Zocalo: Djevičanski Jalapeno Rita I papar! Spasio sam pola papra (tako pun!) I ostavio sam ostatke za večeru u nedjelju navečer.

U petak sam na autobusnom stajalištu upoznao Mazen i posadu iz susjedstva. Prvi tjedan prošao je dobro! Mazenova najveća pritužba bila je da mu se nije svidjelo ručak i želio je proći kroz liniju za ručak, pa je ručak kupio u petak. Bio je to dan pizze, a rekao sam mu da će se očekivati da uzme voće i povrće (i jede). Mislim da je sve prošlo u redu, ali nekako je čudno da je toliko neovisan da stvarno ne znam što je imao za ručak! (I kao RD, radije bih pakirao, ali kao mama bi me oduševljeno da ne moram spakirati ručak svaki dan, tako da je to nekako pranje!) Vidjet ćemo kako to ide odavde, ali Neće kupovati svaki dan. Mogli bismo odabrati dva ručka tjedno na temelju jelovnika.

Išli smo sa susjedima do jastučića Tonsler Park Splash, a zatim u trgovinu Popsicle La Michoacana! Imaju milijun okusa i mnogi od njih su jedinstveni (poput Tres Leches!)

(on dobiva toliko komplimenata na ovoj košulji, i u prodaji je! Jezik morskog psa je džep!)

Imali smo obiteljsku pizzu noć kod kuće na večeri, a Thomas je pokupio našeg omiljenog iz Belmonta. Napravio sam točku da lijepo postavim stol i napravio salatu prije nego što je stigao kući. Magiclinen mi je poslao naslovnu stolnjaka i pokrivača da podijelim na blogu, a oboje su sjajni! Obožavam gustu teksturu i točkicu. Stolnjak je tako sjajan da pokrije sve mrlje na našem stolu za piknik.

Lego bitka u petak navečer:

U subotu ujutro doručkovao sam u tri tečaja:

Prvo, kriška kruha od bundeve od lokalno napravljenog.

Zatim dva pržena jaja s cheddarom, presavijena u sićušnu omlet.

zatim lubenica!

Mazen i ja otišli smo u teretanu, gdje sam obavio 45 -minutni stubište + šetački trening, a zatim smo se uputili u kuću Strickmann na ručak i igranje.

Sarah je napravila lijep ručak, u kojem smo uživali vani s roditeljima. Keksi s pečenim povrćem i talijansko jelo od jaja s umakom od rajčice. Yum!

Igrali smo se uz bazen i u dvorištu neko vrijeme. Sayas je neko vrijeme igrao restoran!

Mazen je pozvan da ostane na spavanje, a ja sam se uputio natrag u grad kako bih se sastao s Thomasom, koji je svoje jutro proveo na golf terenu. Izveli smo Gussie u šetnju, a zatim se obukli za noćnu noć u centru grada.

31 tjedana!

Večerali smo vani u Commonwealthu i po uobičajenom, naručili previše hrane. < /p>

Imao sam ukusan Earl Grey Mocktail s medom, limunom i biljem.

Dijelili smo tanjur sira s nekim strašnim gurmanskim sirevima. Uživali smo u provođenju vremena da ih prođemo prije nego što naručimo večeru.

Za večeru smo podijelili svinjsku salatu i piletinu Piccata plus zeleni grah i bočni biskvit. Bila je previše hrane, a sutradan smo donijeli biskvit i grah kući na ručak. Ipak, super ukusno!

Šteštili smo prostora za rođendansku tortu! Tražio sam jednu žličicu i uručio mi se dvije, tako da nisam imao drugog izbora nego da je pojedem.

Bilo je lijepo jesti dok smo hodali kući kako bismo se osjećali kao da smo malo otkazali sladoled (mada Znam da bi to bilo više poput trčanja na 4 milje) Prekrio sam jučer oko 15 000 koraka / 6 milja, a noge i stopala su to osjećali kad smo se vratili. Morao sam ih poduprijeti da bi se de-Swell.

do kraja vikenda u nedjelju ujutro, imao sam svoj biskvit napola plus jaje i posljednji od lubenice.

mi mi mi Je li jutarnji posao i dobio Mazen za obiteljsko zabavno poslijepodne na bazenu!

Danas se upućujem u NYC na mali blog događaj-možda moj posljednji već dugo vremena! Sastajem se sa sestrom i Emersonom dan prije nego što stignem u svoj hotel. Trebalo bi biti zabavno, ali vrlo brzo putovanje!

Više postova iz Kath:

Pozdrav iz kuhinje! Imam pauzu dok se moja serija od zobene pahuljice kuha 🙂

Moje jutro letjela je s više dizajnerskih projekata i foto-servisnom fotošopom na sklopu, upotrebi i sigurnosti dok koristim novo kupljene robo-koupe Choppers za srednje škole. Neke fotografije koje dolaze!

Raspakirali smo jučerašnje ostatke za ručak za naš danas podnevni uzdržavanje

Ovo! I imali smo još više pečenih tikvica koje smo dodali!

Donio sam izvrstan kruh za žetvu za dijeljenje za sendviče zajedno sa svojim posljednjim danima Kalamta Olive Hummus. I nekoliko crvenih paprika i mrkva za uživanje s ručkom.

Razgovarajte o dugi !!!

Stavio sam hummus na kruh Dakota s kiselim krastavcima i crvenom paprikom i tankom krišku ako je švicarski sir. Plus strane korijenskih povrća, pečene tikvice, kiseli krastavac, moja mrkva i nekoliko plodova.

Totalno volio ovaj ručak !!

Moram trčati – Quaker Man i ja moramo raditi 😉

Više postova iz Kath:

Uključivanje na moj projekt za analizu prehrane sportaša. A muž je naporno raditi na svom popisu meda 🙂

Uključio sam se na neke kashi krekere iz kutije, dok sam čekao da pojede ručak (bio je u Lowesu). Imao sam oko 7?

Ručak se pokazao prilično oblikovan –

pravokutni sendvič na zvjezdanom tanjuru s kriškom medene puretine, krava za smijeh, kiseli krastavci, rajčicu, bosiljak, senf i špinat, svi tostirani u pećnici.

mješavina sira i bundeve s kapljicom javora za slatkoću i pregršt cinnabun spirala za mrvicu u okruglom zdjeli

I neke sfere s okusom trešnje u kvadratnoj zdjeli-

Nadam se da svi uživate u opuštajućim subotama 🙂

Više postova iz Kath:

Imamo većina beau-ti-punog dana !!!! Super, lagano, sunčano!

Tako je lijepo da je Matt odlučio uzeti pola dana i kućno je pivo pivo. Osjeća se kao jesen!

Nakon dva intervjua i nazovite ovo, napravio sam nam obje salate za ručak

Vrtna zelenila, ostatak quinoa s povrćem, sir za boost za pojačanje više proteina i breskve!

Mislim da volim quinoa na salatama više nego sama po sebi. Nikad nisam bio najveći obožavatelj ..

Odlučio sam se od kriške kruha na ručku jer sam štedio sobu …

Stacy je poslala Nathana da radi danas s nekim od Drakeovih ostataka Rođena torta otkad smo otišli prije nego što smo ga isprobali u nedjelju. Sve je to bilo domaće – uključujući i fondant s marshmallow fondantom koji sam potpuno volio.

Imajte dobar!

Više postova iz Kath:

yo yo čitatelji! Kućni sam siguran i zvuk s izdajničkog putovanja kišom do Rock Hill -a i natrag u laboratoriju za hranu. Današnja tema: Mljekara. (Skoro sam upisala tmurno!)

Umak od rajčice napravljen od mlijeka

„Ispitivanje masti sira“

Dodajte malo kiseline u sve vrste tekućih mliječnih proizvoda < /P>

Up luk krem sir (usporedite razinu masti). Ewww. Nisam napravio senzornu analizu na njima.

Degustacija mlijeka. Opcije: cjelovita, 2%, skim, soja, koza (svidjelo se!), Maslac, kondenzirana cjelina, bez kondenziranih masti, kondenzirana zaslađena (moja omiljena!), Kefir, Lactaid (što mi se svidjelo!)

Dodajte kiselinu + pecite s šunkom

u cijelom laboratoriju imao sam nekoliko sitnih uzoraka mlijeka i saltine 🙂

Došao sam kući prilično gladan i točno sam znao što želim: salata od špinata + Peciva od grožđica cimeta.

Ova salata je potresala

ovo!

Sastojci:

cijeli listni špinat, rastrgan, bačen u evoo + smokva balzamični ocat brokoricarrotcucstrawberrysproutsraisfeta Peanutsdrizle med

Cinnabun s pire bananom + prirodno više- morao sam danas popraviti PB!

sa zelenim čajem (ovo samo iz Instituta Lipton: Nema znanstvenih dokaza da dodavanje mlijeka utječe na l- Teanine ili antioksidacijska svojstva čaja. Pretpostavljam da su provedene studije pokazale da postoji veza između apsorpcije mlijeka i antioksa, ali nije dokazano.)

Za desert sam otišao u grad u praznu Prirodno više staklenke s nožem.

Vrijeme čaja

Evo Kellyjevog nedavnog posta o kuhanju u Keniji! Vrijeme čaja: Učinkovito kuhanje u ruralnoj Keniji

Idem na Cram za Biochem i nadam se da ću nokautirati uvod u papir. Možda će neka zabavna glazba zasladiti posao

Više postova iz Kath:

Još uvijek radi 😥, ali to znači zaraditi novac za obitelj, tako da sam vrlo ponosan na njega što je bio a policajac. Ide 12 sati, ali zvuči kao da mu je zabavan dan s e -mailova.

Danas sam popodne imao 2 pregršt staza i odlučio sam ipak otići u teretanu.

Dok sam tamo napravio 45 minuta na ET -u, a slijedilo je neki stat bicikl i krenuo na cestu.

i vratio sam se kući da se suočim s tim: (Cue: ewwwww !!!)

Dobio sam ovu e -poštu oko 18:00:

Rad neko vrijeme. Nije baš siguran kada je kraj, ali zabaviti se (i pivo!). Nadam se da je vaš trening bio zabavan, a nazvat ću kad odlazim!

i odgovorim s ovim:

kući s mog treninga! Idem napraviti nešto za večeru s onim komadićima mesa. Nekako se bojim toga, ali vidjet ćemo. Imat ću nešto za zagrijavanje kad dođete ovdje.

Govedina je komad stvarno lijepog mesa koji smo se smrznuli i odmrlili da jedemo ovog vikenda. Pa, vikend je završen i još uvijek sjedi u hladnjaku. Znao sam da ga moram pojesti. Volim meso, ali ne volim sirovo meso. Obično je mužev teritorij, ali večeras nisam imao izbora. Kao nutricionist, meso vidim gotovo kao multivitamin jer isporučuje toliko bioraspoloživih hranjivih sastojaka (Hello Heme Iron!). Pa kad mi se ponudi, jedem ga, ali nisam lud za kuhanjem.

pa sam odlučio imati malo vinoa za hrabrost. Obožavam popiti čašu vina kad sama kuham večere – zajedno s jazzom na Pandori. Držim neke mini boce pri ruci za kuhanje, ali ponekad otvaram jednu za piće ako se ne želim obvezati na cijelu bocu. Neću piti jeftino crno vino, ali povremeno volim jeftini maslački chardonnay 😉

pa sam krenuo na posao. Kokoš mesa je zapravo bio ogroman. Vjerojatno se 3 osjećaju dugo zamotano unutra. Tako sam učinio ono što sam mogao s tim. Izrezao sam ga na 3 dijela i izrezao jedan na komade veličine zalogaja za našu večeru s tjesteninom i nisam znao što učiniti s ostalim, pa sam ih zapeo (nakon što sam pokušao odrezati tonu ogromnih traka masti). Čak sam izbio termometar za meso jer nisam imao pojma što radim (ne brinite – ovo nije bila posljednja temp!)

Ploče su se zapravo pokazale prilično dobro! Niste sigurni što ćemo s njima učiniti jer u utorak idemo iz grada…. Mom, mogu se nahraniti mužu za doručak

ovo!

Evo dijela večere. Prekrivao sam ga 😥 😥 😥 😥 Sviđa mi se moja govedina rijetka, ali otkad sam se kuhala, uplašila sam se da ga podrazumijevam – pa sam ga prekuhao. Bilo je previše teško.

ali konačni proizvod bio je uspješan u cjelini –

Poslužila sam govedinu preko kose od cjelovite pšenice (moja omiljena vrsta tjestenine) s vrećicom umaka od tjestenine Bertolli. Otkrio sam ih na Blogheru ovog ljeta i mislim da su oni daleko najbolje dostupan umak od komercijalne tjestenine koji sam imao (ovdje nema lažnog luka). U umak sam dodao šalicu smrznutog špinata, zajedno s malo smrznutog bosiljka i sve je prelila malo plavim sirom, što je bio prekrasan dodatak.

Uz moju čašu vina 🙂

i desert. Kora bundeve gotovo nema! Trebam traku dodatne tamne čokolade da bih se podnio sljedeće.

da čekam da on na kauču s mojom knjigom 😎

Više postova iz Kath:

Jutros sam krenuo na najnevjerovatniju vožnju. 5,33 milje u četvrtima oko naše kuće, bez glazbe, bez muža, samo trčanje, brzo. Stvarno volim vježbati. U stvari, to mi je vjerojatno najdraži dio dana. Trčanje je moj najbolji izbor, ali nakon što sam pretrpio veliku ozljedu stopala, znam da ne bih trebao voditi više od nekoliko puta tjedno. Nakon što sam trčao s rođakom u New Jerseyju, shvatio sam da bih trebao raditi na svojoj brzini i postaviti neke ciljeve trčanja. Mislim da postajem brži, a najbolji način je praksa. I siguran sam da bi moj strpljivi suprug cijenio brži tempo od mene! Također želim trčati u još nekoliko 5K ovog proljeća. Uvijek se razgovaramo od njih jer su toliko skupi, ali ako je to za dobar razlog, onda je barem novac dobro potrošen.

gorivo

doručak

Odlučio sam slijediti preporuku čitatelja i napraviti neke palačinke s mini-aatmerom kako bih se zamrznuo dok sam doručkovao. Slatke su – nadam se da ću ih ujutro imati prije teretane. Hvala na savjetu, Rebecca!

A evo moje prosječne veličine za doručak – prekrivena bananom, orasima i dodirom javora:

sa strane grejpa:

i kava (koju sam pio dok sam izrađivao palačinke)

Sve zajedno za oko 411 kcal:

Technology Vent

Ništa, ponavljam, ponavljam, Ništa više nije frustrirajuće od interneta koji ne radi. Moj novi laptop ima sve vrste čudnih problema s tim. Pokušao sam deinstalirati novi sigurnosni apartman koji sam dobio i dobio sam poruku “nesposoban za deinstalaciju” bez objašnjenja. Uh! A moj glupi iPod ne dolazi na radnoj površini. Kakvo frustrirajuće jutro!

Danas

Moram napraviti svoju zadaću za domaćinu, trgovinu prehrambenih proizvoda za mužev obrok, omotajte njegove poklone, pripremite se za prvi dan škole, I susrećem Christy i Maran (moja dva prijatelja na blogu!) U 15:00 kako bih prošetao kafićem. Pokušavam puno spakirati i već je 12:30! Jao!! Bolje da krenete …

Više postova od Kath:

Sretan ponedjeljak !! Je li vaš vikend bio ispunjen blagdanskim svečanostima poput naše? Sigurno se osjeća kao Božić! Slušam bebu, vani je hladno dok ovo pišem, ali ironično smo imali stvarno topli vikend! Jedva nam je trebao kaputi.

U petak ujutro uzeo sam mazen za frizuru. Nikad ne znate kako će to proći, ali ovo je bila prva frizura u kojoj je izgledalo da uživa! Kakav mladić Dapper 🙂

.tasty-pins-banner-container

Contents