Нарежете коричките от хляба (запазете ги за домашни хлебни трохи)

Обикновено те се състоят от смес от фъстъчено масло, пудра захар и трохи от крехове на Греъм, разпръснати на дъното на тава 9 × 13 и гарнирани със слой разтопен шоколад. Майка ми ги направи и ги нарече скъпоценни камъни от фъстъчено масло, а моето кафене в гимназията сервира версия, наречена фъстъчено масло. Каквото и да ги наричате, те са пристрастяващ тълпа. Те са толкова квинтесенно среднозападните, че се появиха на видно място в романите кухни на Големия Средния Запад (който аз посочих в списъка си с любими книги, които прочетох през 2015 г.).

Докато от време на време правя рецепта на майка ми, аз Исках да създам версия с по -полезни съставки. Този бар пасва на сметката и все още живее до бара на фъстъченото масло в Средния Запад. Един от нашите 11-годишни гости на къщата изяде един и го каза „на вкус като чаша на Рийз“, което приемам като най-висок комплимент.

Може също така да харесате: шест невероятни рецепти с фъстъчено масло

Как да направите фъстъчено масло киноа барове

комбинирайте овес от овес (или старомоден или бърз овес), варена киноа (виж рецепта за инструкции), естествено фъстъчено масло, сухо мляко и мед в купата на хранителен комбайн.

Ако нямате Хранителен процесор, можете също да смесите съставките на ръка в купа. Вашите барове ще бъдат Chewier, но също толкова вкусни.

Ако използвате хранителен комбайн, смесете, докато съставките се съберат на топка.

Натиснете сместа в долната част на квадратно печене Тин, облицована с пергаментова хартия (облицовката на хартията с пергамент позволява лесно да се издигнат, за да се изрежат.

отгоре с разтопен полу-сладък шоколад и или замразяване или охлаждане, докато се старае. Извадете от тигана, за да се нарязвате в квадратни квадратчета .

Как да съхранявате тези барове с фъстъчено масло

Баровете ще се нарязват по -спретнато, когато са леко омекнати (режещите пръти са направо от хладилника или фризера ще доведе до напукване). Препоръчвам да вземете баровете ги излязъл от фризера или хладилника и ги оставяте да почиват на стайна температура за 30-60 минути или докато се омекне. След това нарязайте тези квиноа в квадрати, поставете в херметически контейнер и дръжте в хладилник.

Можете ли да можете Замразете баровете за фъстъчено масло?

Да! Можете или да замразите целия тиган, или да ги замразите, след като бъдат нарязани на квадратчета.

Надявам се семейството ви да се наслаждава на тази ESE барове!

рецепта за фъстъчено масло Киноа барове: Щракнете, за да туит

Продължете до съдържание

Няма педом от фъстъчено масло киноа барове

Добив: 12 Време за подготовка: 10 минути Общо време: 10 минути

Тези барове за печене на фъстъчено масло са по -полезен обрат на класическите барове за фъстъчено масло в Средния Запад и направете здравословна закуска или десерт. (равен на 1 чаша готвена) 2/3 чаша вода 1 чаша овес, (бърз или старомоден; Бъдете сигурни, че са етикетирани “без глутен”, ако избягвате глутен) 1/2 чаша естествено фъстъчено масло 1/2 чаша прахово мляко (виж рецепта Забележка за замествания) 1/4 чаша мед 3/4 чаша полу-сладък шоколадов чипс

Инструкции

Комбинирайте киноа и вода в малка тенджера и доведете до кипене на средно силен огън. Включете топлината на ниска, покрийте саксията и оставете да къкри за 15 минути или докато цялата вода се абсорбира. Извадете от котлона и оставете настрана, за да се охлади леко. Добавете овес, фъстъчено масло, мляко на прах, мед в купата на хранителен комбайн. Добавете охладена киноа и обработете, докато се събере на топка. (ако нямате хранителен комбайн, можете просто да смесите тези съставки на ръка!) Определете квадратна ястие за печене с пергамент и след това да потупате смес в тигана, докато не се притисне равномерно в тигана. Разтопете шоколадовите чипове в микровълнова на интервали от 30 секунди, като разбърквате след всеки интервал, докато се разтопи напълно. Разстелете разтопения шоколад върху сместа в тигана. Охладете или замразете до готовност за сервиране. Нарежете на филийки (за да избегнете напукване на върховете, поставете баровете на стайна температура около 30-60 минути или до омекотяване, след което нарязани на квадрат). Поставете решетките в херметически контейнер и дръжте хладилник.

Бележки

Ако нямате (или искате да използвате) мляко на прах, можете да разменяте в допълнителен овес, крива оризова зърнена култура или неподсладен протеин на прах.

Препоръчва се Продукти

Като сътрудник на Amazon и член на други партньорски програми, аз печеля от квалифицирани покупки.

Персална хартия за печене Pyrex Square Dish

Информация за храненето:

Добив: 12 сензорни размери : 1 barAmount Per Serving:Calories: 194Total Fat: 10gSaturated Fat: 3gTrans Fat: 0gUnsaturated Fat: 6gCholesterol: 1mgSodium: 58mgCarbohydrates: 24gFiber: 3gSugar: 14gProtein: 6g© SallyCuisine:American

Thanks to Applegate for sponsoring this post!

Това от дълго време идва.

Години наред се обещавах да оставя децата си да опаковат собствените си обеди. Но не можах да предам царуването. Възможно е да имам тенденции за контрол, когато става въпрос за кутии за обяд. Възможно е да не им се доверих да не опаковат желе сандвич със страна на тортила чипс и шоколад.

но наистина е време. Имам седмокласник и третокласник и те са повече от способни. И винаги бих могъл да използвам едно по-малко нещо в списъка си със задачи. Не можахте ли?

Когато Applegate попита дали бих искал да участвам в кампанията им Rock the Lunch Box, знаех точно как искам да разтърся кутията за обяд: Накарайте децата си да опаковат собствения си обяд – И да ви помогне да накарате децата си да опаковат и собствените си обеди!

Проектирах безплатен обед, опаковащ печат за деца, които можете да закачите на хладилника. Той обикаля децата през градивните елементи на здравословен обяд, включително основни ястия, зеленчуци, плодове и пълнозърнести храни, така че да научат какво да включват. Можете да попълните кутиите с каквито и да е храни, от които бихте искали децата си да избират.

Вземете печат

Хората от Ани, Applegate, Honest Kids и Rudi’s Organic Bakery създаде рок на рока на рока на рока на рока на рок на рока на рок на рока на рок на рока The Rock the Rock the Rock the Rock the Rock the Rock the Rock The Кутия за обяд, за да дадете на родителите, опаковащи вдъхновение за обяд и да направят сградата за здравословна кутия за обяд по -лесно. Можете да получите тонове идеи в кутията за обяд Rock.

Както знаете, аз съм голям фен на Applegate и член на тяхната дъска за сандвич. Тяхното месо идва от животни, които никога не се прилагат антибиотици или хормони и които са отгледани хуманно. Това беше първият ми път, когато опитвам детския мек пшеничен хляб на Руди. Малките филийки са идеалният размер за кутии за обяд. Направен е от органично пълнозърнесто брашно и има два грама фибри на филийка, но също така е мек и мек дегустация.

Вижте тази забавна идея за обяд, която направих с помощта на хляба на Руди: Сандвич суши! Виждали ли сте това на Pinterest вече? Достатъчно лесно е децата да правят себе си и забавен обрат на обикновен сандвич. Харесва ми, че превръща сандвич в парчета с размери на хапки, децата могат да изскачат в устата си, защото храната, която е бърза и лесна за ядене, е ключова, когато децата имат ограничено време на обяд.

Ето простия Как да:

Уверете се, че хлябът ви е мек и стайна температура. Ако идва от хладилника, пуснете го в микровълновата за пет секунди, за да го омекне. Нарежете коричките от хляба (запазете ги за домашни трохи за хляб) изравнете филията хляб с подвижен щифт или отзад на ръцете си с ръце с Любимият топингсрол и отрязване на вашите деца на вашите деца, кутията за обяд също поддържа FoodCorps, национален екип от лидери на AmeriCorps, които помагат да направят обяда забавен и вкусен за повече от 165 000 деца годишно. FoodCorps осигурява практическо образование за хранене в училищата, предлагайки на децата възможности да изпробват нови, полезни храни в кафенето и създаване на култура на здравословно хранене в близо 650 училища в цялата страна.

Вземете PrintableTeach децата си, за да опаковат своите Обяд с този безплатен печат:

Щракнете, за да туит

Разкриване. Получих безплатни продукти и компенсации за времето си. Всички мнения винаги са мои собствени. Благодаря, че подкрепяте марките, които помагат да посетете техния уебсайт се направи истинското хранене на мама възможно!

скок към рецепта

Тази рецепта за хляб за пица Pepperoni Pepperoni е лесна за приготвяне и идеална за вечеря, кутии за обяд или закуски.

Благодаря на Applegate за спонсорирането на тази публикация!

Някога имали ли сте седмица на вечеря? Миналата седмица направих пюре за първи път. И след това авокадо пудинг. За да бъда честен, нито един от тях не е прекарал особено добре. Понякога новите неща са хит, понякога те са пропуснати.

Така че понякога се нуждаете от старо нещо. Наистина старо нещо от вашето собствено детство, за което знаете, че децата ви ще се качат и ще ги накарат да забравят всичко за провалите.

Когато пораснах, този хляб за пица беше рецепта за майка ми . И тук е и плеячът на тълпата. Ето как да го направите.

Как да направите домашен хляб за пица

Това започва с кратко нарязано: замразено тесто за хляб. Размразявайте тестото и го оставете да се издигне (следвайте инструкциите на пакета). Ако тестото ви е разделено на хлябове, разделете хляба на две.

Разточете всеки върху леко набрашнена повърхност (или върху силиконова постелка) в 10- или 12-инчов кръг. Смесете едно разбито яйце с 1/2 чаша настърган или настърган пармезан, за да образувате паста и разстелете половината от сместа на всеки кръг тесто.

отгоре с моцарела и пеперони, плюс щедър шейк от риган. Използвам Applegate Uncored Pepperoni, направен от устойчиво отгледано свинско месо. Предлага се в хубави големи филийки, идеални за тези хляби. Но можете също да промените пълнежите, в зависимост от това, което семейството ви харесва най -добре.

Разточете всеки кръг в хляб и плътно запечатвайте ръбовете, така че всички вкусни вътрешности няма да излязат, докато печем. Запечатайте и краищата и ги притиснете под хлябовете. Можете да печете тази шева страна нагоре или надолу. Намажете хлябовете със зехтин и печете върху леко намазнен лист за печене (или лист, облицован със силиконова постелка) на 375 градуса до златисто кафяво, около 30 минути.

Какво да сервирате с хляб за пица

Моите войски не се интересуват от зеленчуци от вътрешната страна, така че го сервирам със зелена салата – плюс няколко малки ястия пица или сос за макаронени изделия за потапяне (вземете моята рецепта за лесен домашен сос за пица). Опаковайте всички остатъци (ако има такива!) В кутиите за обяд. Страхотна е настинка.

Можете ли да замразите хляб за пица?

Да! Когато майка ми и аз направим това, удвояваме рецептата и замразяваме две от хлябовете. Просто се печете както обикновено, оставете хлябовете да се охладят и ги увийте плътно в пластмасова обвивка и след това фолио, след това ги пуснете във фризерна торбичка (или точно във фризера – просто се уверете, че са увити плътно). В натоварена нощ просто размразявайте хляба и загрейте върху лист за печене на 350 градуса F, докато горещо и разтопено вътре.

Продължете да съдържате

хляб за пица

Добив: 6 Сервиране Време: Време: 20 минути Време за готвене: 30 минути Общо време: 50 минути

Този хляб за пица с пеперони е лесен за приготвяне и идеален за вечеря, кутии за обяд или закуски.

Печат

съставки

1 килограм замразено тесто за хляб, размразено + издигнато 1 яйце, бити 1/2 чаша настърган или настърган пармезан 2 чаши настърган моцарела сирене 1 пакет pepperoni 1 чаена лъжичка Oregano 1 супешева лъжица мапелитно масло

Инструкции

Загрейте фурната до 375 градуса. Нарежете размразеното, издигнато тесто наполовина и разточете всяка половина върху набрашнена повърхност в 10-инчов или 12-инчов кръг. В малка купа комбинирайте разбито яйце и пармезан. Разстелете половината от яйчената смес върху всеки кръг на тестото, оставяйки половин инч граница около ръба. Разстелете всеки кръг с 1 чаша сирене моцарела, покрийте с пеперони и поръсете с риган. Започвайки в единия край, се търкаляйте в хляб. Ръбове на уплътнение. Краища на уплътнение и подхранване под хляб. Поставете хлябове върху намазнена лист за печене (или лист, облицована със силиконова подложка за печене), шева отстрани нагоре или надолу, намажете хляба със зехтин и печете за 30 минути или до златисто кафяво. Нарежете, докато сте горещи и сервирайте със сос за пица или макаронени изделия за потапяне.

Препоръчителни продукти

Като сътрудник на Amazon и член на други партньорски програми, печеля от квалификационни покупки. Rack for Baking пасва на половин лист

Информация за храненето:

Добив: 6Serving Размер: 1 порция Поставяне на порция: Калории: 156TOTAL Мазнини: 11gsaturated Fat: 5Gtrans Fat: 0Gunsaturated Mats: 5GChoLesterol: 57MGSODEIM : 1GProtein: 10g © Sallycuisine: Американка /категория: Dinnerdisclosure: Щастлив съм, че съм част от сандвич борд на Applegate и съм компенсиран за моето време. Всички изразени мнения са мои собствени.

писна ли се от понички, чипс и бисквитки в кулоарите на спорта на дете Дадено в клас?

Искате ли да промените нещата – но се чувствате безсилни да го спра?

Знам, че се чувствам добре.

Преди пет години бях a Чисто нова футболна мама и гледах с недоверие как екипът на сина ми получи пакетирана боклучна храна и бутилиран плодов удар след всяка съботна сутрин игра.

но не исках да разтърсвам лодката и да говоря. Не исках да бъда тази мама.

Тогава един ден току -що щракнах. Погледнах играчите на Pee-Wee, грабнах бисквитки и тарталети и си помислих: Какво правим с нашите деца ???

обещах да помогна да се промени-не само на футбола, но изобщо Места, които децата ми получават наркоман, като летен лагер.

Разбрах, че един родител наистина може да промени.

Можете да направите разлика.

Здравей, аз съм Сали Куземчак. Като регистриран диетолог и мама, аз помогнах на родителите в цялата страна да направят реални промени в своите общности, като им дадох инструментите, езика и увереността, от която се нуждаят.

и съм чувал толкова много много Истории за успех.

Създадох движение, наречено SnackTivism, за да овластява родителите точно като вас.

Целта е проста: да подобрим културата на закуската за нашите деца, дайте на децата по -здравословен избор, вместо за избор, вместо за избор, вместо за избор, вместо за избор на по -здраво По подразбиране на опаковани боклуци – и най -важното – да променя статуквото.

Сега искам да ви помогна да направите същото!

Наръчникът на SnackTivist

The Наръчникът на SnackTivist е най -добрият инструментариум за всеки родител, който иска да направи положителна промяна в културата на закуска за нежелана храна, независимо дали това е в младежки спортове, в училище, на лагер или дори у дома.

Това е пълно със стратегии , факти и ресурси, за да можете да окажете влияние – и заедно, ние можем да помогнем за създаването на по -здравословна хранителна среда за нашите деца.

Какво ще намерите в наръчника на SnackTivist:

1

Солидна информация за застъпване с увереност

2

Готово-за-ти букви и шаблони

3 < /P>

Ресурси за печат, за да улесните здравословните закуски

солидна, подкрепена от научните изследвания информация и статистика, така че да можете уверено да представите своя случай на треньори, директори на лигата, учители, администратори и други сили-които-това -Бъ.

Най -новите експертни съвети по теми като сок, спортни напитки и хранителни багрила, колко захарна типични опаковани закуски съдържат (шокиращо!)

Специфичен език, който да използвате с треньори, учители и родители. < /p> шаблони за имейл, които можете да персонализирате и изпращате отговори на въпроси, които можете да получавате точки, които можете да използвате в дискусии

Повече от дузина ресурси за печат с идеи и решения за закуска, плюс пълна седмица рецепти за закуска, за да се насладите у дома или на The Go.

Здрави спортни закуски Факмити и истини за спортни Drinkshealthy Sports Snack Letter20 Здрав отбор Snacks15 Попълване на закуски след играта 20 Безплатни начини за празнуване в School20 Здравословни идеи за набиране на средства15 Идеи без храна за награди в класната стая10 Здравословни идеи за парти клас20 идеи за закуски без фъстъци и закуски без ядки, за да направите у дома заедно. h2> Наръчникът на SnackTivist

$ 24.99 Продажба $ 14,99 PDF $ 29,99 Продажба $ 20,99 Цветна мека коктекща.

„Бях толкова развълнуван, когато отделът за паркове и отдел на нашия град прие насоките на Sally’s Snacktivism! Сега отборите по футбол и лакрос на моите момчета имат политика за закуска само за плодове и ние нямахме оплаквания от деца. ” –Сузан Шлосберг, Орегон

Contents